BERGEIJKSE VVD'ERS HOOGGEPLAATST OP DE KANDI-
DATENLIJSTEN VOOR WATERSCHAP EN PROV. STATEN
Goirle, 20 november 2014

Peter Portheine uit Bergeijk is op 18 maart 2015 kandidaat namens de VVD voor Provinciale Statenverkiezingen. Hij staat op plaats 6 van de lijst die wordt aangevoerd door lijsttrekker Bert Pauli. Portheine is bestuurslid van de VVD in Bergeijk en lid van de Commissie Maatschappelijke Zaken.

Buiten zijn politieke activiteiten is Portheine directeur bij de Coöperatie Slimmer leven 2020 en programmamanager Brainport Health Innovation. Daarnaast heeft hij verschillende nevenfuncties. Zo is hij lid MR van het Rythoviuscollege, voorzitter van de Raad van Commissarissen Automotive Facilities Brainport en is hij lid van de werkgroep Zorg in de Buurt Riethoven.

Jan Verhoeven is op 20 november door de Algemene Ledenvergadering van de VVD Kamercentrale Brabant gekozen als lijsttrekker voor waterschap 'De Dommel'. De agrarische ondernemer Verhoeven is geen onbekende in de regio Zuidoost Brabant. Hij was eerder jarenlang wethouder en is op dit moment voorzitter van de afdeling Bergeijk.

De geboren Bergeijker is 56 jaar en woont samen. Hij heeft een eigen boerderij in Bergeijk en geniet grote bekendheid onder agrarische ondernemers in Bergeijk, Valkenswaard en Oirschot.

"Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. De lijst laat veel ruimte voor nieuw talent en tegelijkertijd bouwen we met elkaar op jarenlange bestuurlijke ervaring in het openbaar bestuur. De aankomende maanden gaan we actief campagne voeren waarbij de kracht van het waterschap De Dommel goed laten zien", aldus Verhoeven.

Op 18 maart 2015 vinden niet alleen de verkiezingen van Provinciale Staten van Noord-Brabant, maar ook de waterschapsverkiezingen plaats. De VVD heeft nu twee zetels in het waterschap.
Peter Portheine (links) en Jan Verhoeven

Rik Smaling
Secretaris VVD afdeling Bergeijk
Tel.: 040-8418710 / 06-54901996
Stuur me een mail