BERGEIJKSE KANDIDATEN VOOR WATERSCHAP- EN
Bergeijk, 2 maart 2014

VVD Bergeijk is trots dat ze maar liefst drie kandidaten uit Bergeijk heeft mogen leveren voor de komende verkiezingen. Peter Portheine uit Riethoven (#6 lijst 1) voor de Provinciale Staten, Jan Verhoeven uit Bergeijk als lijsttrekker voor de verkiezingen  voor waterschap 'De Dommel' en op plaats 5 voor datzelfde waterschap Frank Smit uit Bergeijk.
PROVINCIALE STATEN VERKIEZINGEN OP 18 MAART
Peter Portheine: "Geef ruimte aan ondernemers, zij weten wat de kracht van Bergeijk is"
Wij als VVD denken en doen vanuit onze liberale overtuigingen. Geef mensen, ondernemers en werknemers de ruimte om hun eigen kracht te gebruiken. Geef ruimte aan Bergeijkse ondernemers, zij weten wat de kracht van Bergeijk is.
Ik ben sinds enkele jaren direct betrokken bij de economische ontwikkeling van de regio Zuidoost Brabant en met name rondom technologie, een bedrijfstak wat goed is vertegenwoordigd in Bergeijk. Bergeijk doet het goed bij traditionele ondernemers, ook de regio doet het goed bij dit soort bedrijven, toch wil ik mij gaan richten op de startende ondernemers (startups).
Hierbij heb ik extra aandacht voor bedrijven die technologische ontwikkelingen inzetten op het gebied van duurzame energie, gezondheidszorg en mobiliteit. We moeten zorgen dat Zuidoost Brabant aantrekkelijker is dan andere regio’s in Nederland, maar ook vooral daarbuiten.

Jan Verhoeven: "Wat je niet uitgeeft, hoef je niet te innen"
Het is verleidelijk om geld te stoppen in dingen die niet met onze wettelijke taken te maken hebben. Ik noem dat: hobbyisme op kosten van de inwoners. Zijn wij tegen. Of neem de ecologische hoofdstructuur die het rijk graag in stand wil houden. Wij zeggen: prima, maar lever er ook het benodigde geld bij.
Het waterschap - dus de inwoners ervan - hoeft dat niet te dragen. Het is heel simpel: wat je niet uitgeeft, hoef je niet te innen. Wij willen alleen geld uitgeven aan de taken die we wettelijk moeten uitvoeren.


U begrijpt waarom wij als lokale afdeling van de VVD trots mogen zijn op deze drie toppers. Laat Bergeijk goed vertegenwoordigen in het Provinciehuis van Brabant of bij waterschap 'De Dommel'. Stem op 18 maart: Jan Verhoeven voor ons waterschap (VVD plaats #1) en Peter Portheine voor Provinciale Staten (VVD plaats #6).
Peter Portheine
Jan Verhoeven
Frank Smit

Rik Smaling
Secretaris VVD afdeling Bergeijk
Tel.: 040-8418710 / 06-54901996
Stuur me een mail