VVD BERGEIJK ZOEKT MENSEN MET EEN LIBERAAL
Bergeijk, 25 augustus 2017

De afgelopen periode is de VVD in Bergeijk door een turbulente periode gegaan. We hebben vorige jaar afscheid genomen van ons raadslid Frank Smit en recent heeft de huidige fractievoorzitter Bart Verhagen te kennen gegeven dat hij geen kandidaat meer is voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

De VVD Bergeijk grijpt deze situatie aan om te kijken hoe ze voor de VVD in Bergeijk een volledig nieuw team kunnen formeren. Daarbij is er wel ervaring van diverse mensen beschikbaar die eerder in de gemeenteraad en/of Prov. Staten zaten en de nieuwe ploeg terzijde kunnen en willen staan, maar geen rol gaan spelen in bestuur of raad.

De VVD is dus op zoek naar mensen, jong en oud, met een liberaal hart, betrokken in het dorp, die tijd en energie willen steken in het opbouwen van de VVD in Bergeijk. Daarbij staan wij open voor mensen die zowel in de gemeente-
raad, een raadscommissie en wellicht in het bestuur van het Lokale Netwerk De Kempen hun bijdrage willen leveren.

We denken aan mannen en vrouwen, werkend of niet werkend, wellicht studenten, kortom iedereen met interesse in de liberale politiek.

Daarbij is eerdere politieke ervaring geen vereiste. De VVD biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om zichzelf te scholen in een breed aanbod aan trainingen en opleidingen, naast beschikbare begeleiding. Soms is de praktijk de beste leerschool.

• Ben jij die liberaal met hart voor Bergeijk?
• Heb je concrete ideeën over verbeteringen in de gemeente?
• Ben je bereid de wijk in te gaan om op te halen wat er leeft onder de inwoners?
• Durf jij publiekelijk en actief verantwoording af te leggen voor je daden en acties?
• Kun je daar de benodigde tijd en energie in investeren?

Dan ben jij wellicht geschikt als bestuurslid, commissielid of kandidaat gemeenteraadslid in Bergeijk. Wij zijn dé lokale liberale partij, met tevens landelijke en provinciale verbindingen, die staat voor het stimuleren van eigen kracht en eigen initiatief.

Enthousiast? Neem dan contact op met

of met

Wij gaan graag het gesprek met je aan!
HART EN POLITIEKE AMBITIE

Peter Portheine
Tel.: 06-53214982
een mail sturen mag ook


Jan van der Donk
Tel.: 06-53437028
een mail sturen mag ook