Denk met ons mee in 2022!

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het oude laten we graag voor wat het was en kijken liever samen met jou naar een kansrijk, liefdevol en vooral gezond 2022! 

Om onze gemeente nog beter, mooier en veiliger te maken, hebben we jouw hulp nodig. Want het zijn de mensen zoals jij die het doen. Die er het beste van maken! Daarom willen we ook in 2022 met jou in gesprek. Omdat jij het best weet wat er speelt in jouw buurt of dorp. 

Meer bewonersonderzoek
In november 2021 hebben we als VVD Bergeijk een bewonersonderzoek gehouden onder alle inwoners. Daarop kwamen veel en goed bruikbare reacties. Ons voornemen is dan ook om inwoners nog meer te betrekken bij politieke onderwerpen die ons allemaal aangaan. Bijvoorbeeld als het gaat om:
– meer woningen voor starters en senioren
– veilig verkeer en goede bereikbaarheid 
– betaalbare en haalbare duurzaamheid

Kom meepraten
Om jouw mening te horen, gaan we sowieso het bewonersonderzoek jaarlijks herhalen, maar we hebben ook jouw input nodig bij zaken die maandelijks op de politieke agenda staan. Dus heel graag nodigen we je uit om jouw mening te laten horen. Dat kan bijvoorbeeld op onze fractievergaderingen waar iedereen altijd welkom is. De data daarvoor vind je op onze site www.bergeijk.vvd.nl. Om je aan te melden of als je op een andere manier wilt meepraten, kun je een berichtje sturen naar i.bergmans@bergeijk.vvd.nl.

Dan zullen we je een aantal keer komend jaar vragen naar jouw mening en ideeën over allerlei onderwerpen. Laat in je berichtje ook meteen weten wat jouw nieuwjaarswens is voor jouw dorp of wijk.

Graag tot dan! Groet, Ineke Bergmans (fractievoorzitter VVD Bergeijk)