Marko van Dalen volgt Manon Theuws op als wethouder gemeente Bergeijk

VVD Bergeijk draagt Marko van Dalen voor als wethouder Maatschappelijke Zaken en Volkshuisvesting in de gemeente Bergeijk. De functie komt vrij door het vertrek van wethouder Manon Theuws (VVD).

Manon Theuws was sinds 21 april 2020 met ziekteverlof en heeft per 1 maart 2021 haar ontslag als wethouder ingediend. Deze week heeft zij de gemeenteraad hiervan op de hoogte gesteld. Marko van Dalen was gedurende haar ziekteverlof al waarnemend wethouder. 

“Helaas ben ik nog niet voldoende hersteld om mijn taken weer op te pakken en de inwoners van Bergeijk verdienen een wethouder die zich, zeker in deze tijd, voor de volle 100% kan inzetten. Mijn portefeuilles zijn bij Marko in goede handen. Ik heb mijn taak met veel energie en liefde uitgevoerd en het was een eer om wethouder van de gemeente Bergeijk te mogen zijn.”

Wij danken Manon Theuws voor haar inzet als wethouder en wensen haar veel succes en sterkte. De fractie heeft het volste vertrouwen in de voortzetting van het wethouderschap door Marko van Dalen en zijn inzet voor de gemeente Bergeijk.