Praat mee met ons politiek café

Om onze gemeente nog beter, mooier en veiliger te maken, hebben we jouw hulp nodig. Want het zijn de mensen zoals jij die het doen. Die niet het hardst roepen, maar er gewoon het beste van maken! Daarom willen we met jou in gesprek. Bijvoorbeeld tijdens ons politiek café op 8, 11, 14 en 15 maart.

Jij bepaalt het onderwerp waarover je het wil hebben. Of het nou gaat over jouw sportclub, vereniging of hardrijders in jouw straat of over je zorgen over het klimaat of de situatie in de Oekraïne. Alles is bespreekbaar. Uiteraard met respect voor elkaars mening.

Daarnaast kun je de uitslagen van ons bewonersonderzoek verder inzien. Daaruit kwam onder meer naar voren dat 73% van onze inwoners wil dat er meer gebouwd wordt en dat 66% veiliger en minder verkeer wil in onze dorpen. Tijdens het politiek café kunnen we op deze en andere resultaten per vraag en per dorp verder in zoemen.

Iedereen is van harte welkom op 8,11, 14 en 15 maart vanaf 19.30u tot 21.00u bij onze wethouder Marko van Dalen thuis, onder de luifel. (Nieuwstraat 66 in Bergeijk). Sowieso is Marko daarbij aanwezig en een aantal van onze raads- en commissieleden. Aanmelden is niet nodig. Meer weten? Kijk op bergeijk.vvd.nl.

Graag tot dan!

Groet, Twan Jansen (lijsttrekker VVD Bergeijk)

Prev