Veilig fietsen tussen Riethoven en Westerhoven

Het vrijliggend fietspad tussen Riethoven en Westerhoven ligt er! Hier en daar moet nog wat worden afgewerkt, maar de fietsverbinding is open sinds afgelopen week. Hiermee wordt het een stuk veiliger fietsen langs deze drukke weg. Nu nog wachten op de LED-verlichting…

Bergeijk timmert aan de weg om veiliger en fijner te kunnen fietsen in en om onze gemeente. Zo kun je via het snelfietspad richting Veldhoven/Brainportregio, is er de fietsverbinding vanuit Riethoven naar Valkenswaard en naar Eersel, is het nieuwe fietspad tussen Weebosch en Luyksgestel volop in gebruik en is het fietspad van Bergeijk naar Eersel verbeterd. 

Veilig naar school en sport
Als VVD Bergeijk zijn wij blij met deze fietspaden maar gaan er vanuit dat goed altijd beter kan. Bijvoorbeeld door te zorgen voor goede LED-verlichting, gevaarlijke wortelgroei op de fietspaden aan te pakken en de veiligheid rondom scholen en sportaccommodaties te verbeteren. Daarvoor hebben we ook jouw ideeën nodig. Wil jij meepraten over veilige fietsen in onze kernen? Kom dan naar een van onze (online) fractievergaderingen of spreek ons aan. Mailen kan ook naar t.jansen@bergeijk.vvd.nl.
Graag tot dan!

Namens de VVD-fractie, 

Twan Jansen
Fractievoorzitter