Fietspaden tussen Bergeijk en Luyksgestel krijgen LED-verlichting

Vanaf volgende maand kun je ’s avonds met een veiliger gevoel fietsen tussen Bergeijk en Luyksgestel. De twee tot nu toe onverlichte fietspaden tussen de dorpen krijgen namelijk LED-verlichting. In totaal gaat het om 56 lantaarnpalen.

Bergeijk timmert aan de weg om veiliger en fijner te kunnen fietsen in en om onze gemeente. Zo kun je via het snelfietspad richting Veldhoven/Brainportregio, is er de fietsverbinding vanuit Riethoven naar Valkenswaard en naar Eersel, is er een nieuw fietspad tussen Riethoven en Westerhoven en is het fietspad van Bergeijk naar Eersel verbeterd. 

Veilig naar school en sport
Als VVD Bergeijk zijn wij blij met deze fietspaden maar gaan er vanuit dat goed altijd beter kan. Bijvoorbeeld door te zorgen voor goede LED-verlichting, gevaarlijke wortelgroei op de fietspaden aan te pakken en de veiligheid rondom scholen en sportaccommodaties te verbeteren. Daarvoor hebben we ook jouw ideeën nodig. Wil jij meepraten over veilige fietsen in onze kernen? Kom dan naar een van onze (online) fractievergaderingen of spreek ons aan. Mailen kan ook naar t.jansen@bergeijk.nl.

Graag tot dan!

Namens de VVD-fractie, 
Twan Jansen